fbpx

 

Vastgoed Elien is een vastgoedkantoor gelegen in Tielt, opgericht door Elien, een enthousiaste en ervaren vastgoedmakelaar. Met meer dan zes jaar ervaring in de sector heeft Elien bewezen dat ze een expert is in het vinden van de perfecte woning voor haar klanten, evenals het succesvol verkopen en verhuren van eigendommen. Klanten kiezen keer op keer voor Vastgoed Elien vanwege haar vlotte en gedreven aanpak. Elien is altijd vol passie en toewijding, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen. Ze neemt de tijd om hun behoeften en wensen te begrijpen, en zoekt vervolgens naar de ideale oplossing die perfect bij hen past.

Een ander sterk punt van Vastgoed Elien is de ongeëvenaarde klantenservice. Elien hecht veel waarde aan een duurzame klantenrelatie en zorgt ervoor dat elke klant zich gewaardeerd voelt. Ze neemt steeds de tijd om naar hen te luisteren en biedt een persoonlijke aanpak die hun verwachtingen overtreft. Klanten kunnen erop vertrouwen dat Elien altijd voor hen klaarstaat en dit 7/7, zelfs na het afsluiten van de deal. Naast de uitmuntende service biedt Vastgoed Elien ook een ongeëvenaarde professionaliteit. Elien werkt met de hoogste nauwkeurigheid en integriteit, en zorgt ervoor dat alle juridische aspecten en documentatie volledig in orde zijn. Klanten kunnen met een gerust hart vertrouwen op Elien's expertise en begeleiding gedurende het hele proces. 

Bovendien onderscheidt Vastgoed Elien zich als een jonge en vooruitstrevende makelaar die voortdurend bezig is met het verkennen en toepassen van nieuwe technieken om vastgoed nog vlotter en beter te verkopen. Elien is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en past deze toe om haar klanten de best mogelijke resultaten te bieden.

Met behulp van digitale marketingstrategieën, sociale media en geavanceerde tools voor vastgoedpresentatie streeft Vastgoed Elien ernaar om de woningen van haar klanten op de meest aantrekkelijke en effectieve manier te presenteren. Door deze innovatieve benadering kunnen potentiële kopers een beter beeld krijgen van de eigendommen en kunnen verkopen sneller en tegen de beste prijs worden gerealiseerd.

Daarnaast blijft Vastgoed Elien investeren in professionele ontwikkeling en educatie om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en strategieën in de vastgoedmarkt. Dit stelt Elien in staat om haar klanten te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de steeds veranderende vastgoedmarkt.

Kortom, dankzij de jonge en innovatieve aanpak van Vastgoed Elien kunnen klanten vertrouwen op een makelaar die voortdurend nadenkt over nieuwe technieken om vastgoed nog vlotter en aan de beste prijs te verkopen. Elien is altijd gedreven om de verwachtingen van haar klanten te overtreffen en hen te voorzien van een aangename en succesvolle vastgoedervaring.

Over ons

Uw woning in vertrouwen verkopen of verhuren

Een huis verkopen aan de juiste prijs is geen gemakkelijke opgave.

Vertrouw op vastgoedmakelaar Elien Meirhaeghe en start een samenwerking na een kennismakend gesprek!

Vragen over vastgoed verkopen of verhuren?

Aarzel niet om Elien te contacteren.
Zij is steeds 7/7 beschikbaar

Verkrijg je liever eerst telefonisch alle informatie?

Geen probleem! Vul hier jouw telefoonnummer in &
Elien belt je zo snel mogelijk op.

Over ons

Waarom kiezen voor vastgoedkantoor Elien?

Na vele transacties als vastgoedmakelaar én grote voldoening van kopers & verkopers, heb ik besloten mijn passie te volgen en mijn eigen immokantoor op te richten in Tielt. Voor mij gaat het niet om de transactie alleen, maar ook al hetgeen errond. Want dat is ook hetgeen in mensen hun hoofd blijft. Als ze tegen mij zeggen, jij hebt echt iets betekend voor mij in die fase van mijn leven. Dat voelt echt super. Dat is gewoon fantastisch. Daarvoor doe ik het.

Ik bied voornamelijk een luisterend oor zodoende ik kan nagaan wat hun wensen werkelijk zijn zodat ik voor hen echt iets kan betekenen. Elk gesprek wordt dan ook zeer persoonlijk aangepakt en mensen kunnen te allen tijde bij mij terecht. Overdag, ‘s avonds of in het weekend.

Wil je je huis laten schatten of verkopen?

Om een woning, villa, grond of appartement correct te schatten, moeten heel wat factoren in kaart gebracht worden. Hiervoor is een bezoek aan de woning absoluut noodzakelijk. Wens je graag een bezoek en een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning? Laat je gegevens dan achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met jou op voor een gratis schatting.

Jouw gegevens

Info over jouw woning te koop

Automatische zoekopdracht aanmaken

Laat ons weten naar wat je op zoek bent en je ontvangt dagelijks ons nieuwste aanbod, die voldoet aan jouw criteria, in je mailbox! Op die manier heb jij als eerste de mogelijkheid om een bezoek in te plannen.